Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بهزیستی کشور از راه‌اندازی سامانه دیده‌بان به‌منظور رصد فعالیت‌های سازمان بهزیستی توسط مردم در این سازمان خبر داد. ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۳ استانها مازندران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابلسر، وحید قبادی دانا پیش از ظهر امروز در دومین روز نشست هم‌اندیشی مدیران ستادی و استانی بهزیستی کشور در مجتمع شهید عظیمی بهزیستی بابلسر اظهار داشت: این همایش جهت تحقق شعار بهزیستی در گام دوم انقلاب با عنوان شفافیت، توانمندسازی و ارتقای سلامت اجتماعی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این نشست همکاران ما در ارتباط با تاسیس «مراکز خدمات بهزیستی به علاوه زندگی» در سراسر کشور توافق کرده که مراکزی است در سطح یک، خدمات سازمان بهزیستی را ارائه می‌کند و سبب می‌شود تا دسترس پذیری جامعه هدف به خدمات سازمان بهزیستی افزایش پیدا کند.

رئیس سازمان بهزیستی ادامه داد: این مراکز در بستر آی تی شکل می‌گیرد و توسط مددکاران اجتماعی اداره و زمینه‌ای را فراهم می‌کند تا پوشش مناسبی را برای خدمات سازمات بهزیستی در سطح در سراسر کشور ایجاد شود.

قبادی دانا با بیان اینکه در این نشست، در ارتباط با سامانه دیده‌بان، سامانه رصد فعالیت‌های سازمان بهزیستی توسط مردم بحث و تصمیم‌گیری می‌شود، گفت: این سامانه، سامانه‌ای است که همه شهروندان می‌توانند بر عملکرد سازمان بهزیستی و بخش‌های مرتبط با سازمان نظارت داشته باشند.

آغاز ساماندهی کودکان زباله‌گرد توسط بهزیستیوضعیت مددجویان بهزیستی در شهرستان‌های زلزله‌زده آذبایجان شرقی اعلام شدتوان مالی مددجویان بهزیستی در طرح اقدام ملی مسکن زنجان لحاظ شود

وی افزود: بیش از 44 هزار مرکز اعم از مهدکودک‌ها، مراکز مشاوره و روان‌شناسی، مراکز توانبخشی روزانه، مرکز شبهه خانواده و مراکز نگهداری سالمندان، بیماران روانی مزمن، معلولان جسمی، ذهنی و حرکتی تحت پوشش فعالیت‌های سازمان بهزیستی هستند.

رئیس سازمان بهزیستی خاطرنشان کرد: شهروندان اگر شکایات یا نکاتی را درباره هر یک از مراکز تحت پوشش و حتی ادارات شهرستان دارند می‌توانند با این سامانه ارتباط برقرار کنند و مسائل آنها پیگیری و پس از حصول نتیجه به آنها اعلام می‌شود.

قبادی دانا گفت: سامانه دیده‌بان یا همان رصد فعالیت‌های سازمان بهزیستی توسط مردم می‌تواند قدرت نظارتی و شفاف‌سازی را افزایش دهد.

انتهای پیام/686/ح

R41358/P/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۹۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای

به گزارش خبرگزاری مهر، میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای صبح امروز (دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت ماه) و با حضور معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران و جمعی از متخصصان صنعت هسته‌ای داخلی و خارجی به‌طور رسمی در اصفهان آغاز شد.

قنادی در آیین آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی این کنفرانس‌ها اظهار کرد: سازمان انرژی اتمی ایران در همه سال‌های فعالیت به خدمات‌رسانی گسترده پرداخته و اکنون این سازمان در عرصه‌های گوناگون توانسته خدمات ارزنده‌ای را به هموطنان ارایه دهد.
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: چرخه سوخت، تولید برق هسته‌ای، رادیوداروها، رادیوایزوتوپ‌ها در صنعت و کشاورزی، گداخت و لیزر از جمله دستاوردها و خدمات صنعت هسته‌ای بوده است.

وی تصریح کرد: همه قسمت‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه سازمان انرژی اتمی و صنعت هسته‌ای ایران برای ارایه خدمات به مردم بزرگوار کشور مشغول فعالیت هستند.

قنادی عنوان کرد: فعالیت‌هایی که در سال‌های گذشته و در سازمان انرژی اتمی ایران انجام شده بود، بیانگر موفقیت‌های این سازمان در عرصه علم و فناوری است. با توجه به گستره فعالیت‌ها و بر اساس دستور ریاست سازمان، سند جامع راهبردی در افق ۱۴۲۰ تهیه و تدوین شد که مطابق آن نقشه راه ما برای تولید ۲۰ هزار مگاوات براق هسته‌ای، تولید رادیوایزوتوپ‌های مورد نیاز در صنعت و کشاورزی و نیز حوزه گداخت و لیزر در ۲۰ سال آینده کاملاً مشخص شده است.

معاون سازمان انرژی اتمی گفت: اکنون نیروگاه اتمی بوشهر با تولید یک هزار مگاوات برق هسته‌ای درحال فعالیت است و همچنین چند نیروگاه اتمی نیز در دست ساخت داریم و که مطابق برنامه‌ریزی در موعد مقرر به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی خاطرنشان کرد: در تولید رادیوداروها در سطح منطقه در رتبه نخست قرار داریم و در سطح جهانی نیز از جایگاه خوبی برخورداریم. سالانه یک میلیون نفر از رادیوداروهای تولیدی سازمان انرژی اتمی ایران استفاده می‌کنند که برای سال‌های آینده، خدمات ما تداوم خواهد داشت.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: شاهد برگزاری سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای هستیم و مقالاتی که در این رویدادها ارایه شده در اصل آخرین دستاوردهایی است که در عرصه فناوری هسته‌ای در سازمان انرژی اتمی ایران و بعضی کشورها به‌دست آمده است.

وی تصریح کرد: در این رویداد علمی شاهد حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های گوناگون داخلی و خارجی، متخصصان صنعت هسته‌ای و سایر صنایع و.. هستیم و امیدواریم که دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها با تبادل اطلاعات بتوانند برای فعالیت‌های هسته‌ای، اقدامات لازم را انجام دهند.

قنادی عنوان کرد: بر اساس فعالیت‌هایی که در سال‌های اخیر و در صنعت هسته‌ای ایران انجام شده به ارایه اطلاعات می‌پردازیم زیرا براین باوریم که تبادل اطلاعات سبب ارتقای علمی در سطح داخلی و جهانی فناوری هسته‌ای می‌شود.

کد خبر 6097937

دیگر خبرها

  • مراکز رشد علوم انسانی در استان‌های کشور تشکیل می‌شود
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • احتمال ایجاد سیلاب‌های محلی در مازندران
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای