Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور با اشاره به ۱۶۶۰ مورد پیام ارسالی به سامانه ملی دیده‌بان در اردیبهشت ۱۴۰۰، گفت: ۶۵ درصد پیام‌ها توسط کارشناسان خط ۱۴۸۲ راهنمایی و ارشاد شده و بیشترین پیام‌ها به ترتیب از استان‌های تهران، خوزستان، خراسان رضوی، اصفهان و کرمانشاه ثبت شده است.

به گزارش ایسنا، «کاظم نظم‌ده» مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور در تبیین و تشریح عملکرد سامانه ملی دیده‌بان خط ۱۴۸۲ در ماه گذشته، گفت: یکی از اهداف اساسی راه‌اندازی و فعالیت این سامانه ایجاد داشبورد مدیریتی هوشمند برای برنامه‌ریزی آگاهانه، دقیق و مبتنی بر نیاز گروه‌های هدف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه برای پاسخگویی از طریق سامانه دیده‌بان، سه فوریت و مرحله زمانی را طرح‌ریزی کردیم که یکی به صورت آنی است یعنی در مواقع آتش‌سوزی یا مرگ و میر در مراکز، باید در مدت‌زمان ۳ ساعت پاسخگویی انجام شود؛ مرحله دوم در وضعیت‌های فوری‌ست که حداکثر تا ۲۴ ساعت باید پاسخگویی صورت پذیرد و در مواقع عادی حداکثر تا ۷۲ ساعت پاسخگویی انجام می‌شود.

وی با اشاره به یکهزار و ۶۶۰ مورد پیام ثبت‌شده از طریق تماس، صندوق صوتی، سایت و اپلیکیشن دیده‌بان در اردیبهشت ۱۴۰۰، عنوان کرد: از این تعداد یکهزار و ۲۷۸ تماس با خط ۱۴۸۲، ۲۰۰ پیام از طریق صندوق صوتی، ۹۴ پیام از طریق سایت www.didehban.behzisti.ir  و ۸۸ پیام از طریق اپلیکیشن ارسال شده است.

به گفته نظم‌ده اهم موضوعات پیام‌های ارسالی شامل مستمری توانبخشی، کمک موردی، کمک معیشتی، افزایش مستمری توانبخشی و اجتماعی، کمک هزینه و ودیعه مسکن، حق پرستاری، شهریه دانشجویی، کمک هزینه درمان، عدم رعایت بخش‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها، کمیسیون پزشکی،  یارانه مراکز نگهداری، برخورد نامناسب با مراجعین و ... بوده است.

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه ۶۵ درصد پیام‌ها توسط کارشناسان خط ۱۴۸۲ راهنمایی و ارشاد شده است، افزود: بیشترین پیام‌ها به ترتیب از استان‌های تهران، خوزستان، خراسان رضوی، اصفهان و کرمانشاه و کمترین آنها از استان‌های قزوین، بوشهر، خراسان جنوبی، چهارمحال بختیاری و اردبیل ثبت شده است. این در حالی که بیش از ۶۹۷ نفر در ۳۱ استان و ۱۰ کاربر در ستاد بهزیستی کشور و ۹ نفر کارشناس مراکز تلفن در مرکز ملی دیده‌بان، پاسخگویی، پیگیری و جمع‌آوری اطلاعات و تحلیل آن را برعهده دارند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی، یادآوری می‌شود، سامانه ملی دیده‌بان خط ۱۴۸۲ با تمام تلفن‌های ثابت و همراه بدون نیاز به کد، قابل ارتباط و رایگان و سهولت دسترسی را برای گروه‌های هدف افزایش داده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سامانه دیده بان سازمان بهزیستی سامانه 1482 ملی دیده بان پیام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۰۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا ترانزیت جاده ای ۹ برابر ترانزیت ریلی است؟

تین نیوز

یک کارشناس حوزه حمل و نقل با بیان اینکه به دلیل مزیت های ترانزیت ریلی، باید بیشتر ترانزیت ایران از طریق ریل انجام شود، گفت که به واسطه بهره برداری نامناسب از ریل، صاحب و فورواردر کالا، حمل و نقل ریلی را ترجیح نمی دهد و به همین دلیل هم حمل و نقل جاده ای توانسته ۹ برابر حمل و نقل ریلی، سهم ترانزیتی کسب کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، جواد شاهجویی اظهار کرد: اگر بخواهیم تصویر بزرگی از  وضعیت ترانزیتی کشور داشته باشیم، سال های گذشته و از سال ۱۳۹۳ که رکورد ترانزیت کشور را داشتیم، به خصوص بعد ار تحریم ها، ترانزیت ما همواره کاهشی بوده است. اما با روی کار آمدن دولت جدید و عزم جدی برای افزایش ترانزیت، در کنار آن اتفاقاتی که در منطقه و جهان رخ داد مانند جنگ اوکراین یا مساله دریای سرخ، می توان گفت که اقبال به ترانزیت از خاک ایران بین کشورها افزایش داشته است.

شاهجویی ادامه داد: ما توانستیم در سال ۱۴۰۲، رکورد ترانزیت از خاک ایران را شاهد باشیم و بالغ بر ۱۶ میلیون تن ترانزیت از کشور اتفاق افتاد؛ ۱۴.۷۵ میلیون تن از طریق جاده و ۱.۶ از طریق ریل ترانزیت کل کشور بود. اما اینکه ترانزیت از داخل ایران از طریق حمل و نقل ریلی کاهش یافته، صحیح است، در حالی که باید برعکس این آمار را شاهد می بودیم، به واسطه مزیت هایی که ریل دارد باید بیشتر ترانزیت ما از طریق ریل انجام می شد. 

 

وی بیان کرد: اگر فقط از منظر ترانزیت کلان به موضوع ترانزیت نگاه کنیم، ترانزیت جاده ای با توج به سوبسیدی که در حوزه سوخت می دهیم، شاید چندان آورده اقتصادی برایمان نداشته باشد، هرچند که آورده های سیاسی امنیتی برای کشور داشته باشد. اما ترانزیت ریلی است که می تواند اقتصاد جدی برای کشور ایجاد کند، به واسطه اینکه سوخت کمتری مصرف می شود و هزینه خیلی پایین تر است.

شاهجویی خاطرنشان کرد: این مساله هم به دلیل مدیریت و بهره برداری ناصحیحی است که در شبکه حمل و نقل ریلی ما اتفاق می افتد؛ راه آهن ما برای حمل بارهای ترانزیتی کند است و هزینه بالاتری هم دارد که البته بخشی به دلیل پایین بودن هزینه بار از طریق جاده است که به صورت مصنوعی پایین نگه داشته شده؛ اما به واسطه بهره برداری نامناسب از ریل، عملا صاحب و فورواردر کالا، حمل و نقل ریلی را ترجیح نمی دهد و به همین دلیل هم حمل ونقل جاده ای توانسته ۹ برابر حمل ونقل ریلی، سهم ترانزیتی کسب کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مشاوره دارویی با تماس به سامانه ۱۹۰
  • هزینه فوق برنامه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید ۴۰ درصد شهریه می‌شود
  • چرا ترانزیت جاده ای ۹ برابر ترانزیت ریلی است؟
  • خبر مهم شورای نگهبان برای کاندیداهای دور دوم انتخابات
  • ۱۶۱۲متقاضی کسب و کارهای خردخانگی به بانکهای استان معرفی شدند
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  • تماس ۱۵۰۰ شهروند سنندجی با سامانه ۱۳۷ شهرداری
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • استانداردسازی آدرس‌های اماکن از طریق سامانه ملی جی نف
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی